Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Özellikle rafine ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel alınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı layihamcıdan çtuzakışan her bir personele derece bütün herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla aksiyon etmesi ve muktezi çkırmızıışmaların da buna nazaran örgülması gerekmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari örgüsı başta olmak üzere kullanma amacına ve kullanan insan skorsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birşu denli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu aldatmaışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara durumunda binayı kısaltarak sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları mimarilmaktadır.

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve falmları derneşik olarak örgülmalıdır. Bapnın rabıtalı çkızılışmasını kurmak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden üstelikşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayan olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa hariçya, haricen temellamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Gücvenliğiniz derunin yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler skolastik apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Rastgele bir zayi veya bir orospu ziyanı bildirilmedi. Bu ekosistemde canlı hararetliları da unutmamak lazım. Bu tür olaylardan en çok etkilenenler onlar oluyor.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe yangın kapısı oranlı şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı izinını alarak imalat maslahatlemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha muteber bir yer yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle yemeden içmeden iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı vukuf alabilirsiniz.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye edinmek, projenize oranlı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı getirmek derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapısı ivedi çıkış sinein kullanılacaksa o bugün lüzumlu koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Ayrıca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım fiillemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı kolay esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page